Hervormde gemeente Onderdendam

Datum Aanvang Predikant Bijzonderheden
Juni
7-jun 9.30 uur ds. C. Hoek Vervolgde Christenen. Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder bezoekers.Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
14-jun 9.30 uur ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder bezoekers.Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
21-jun 9.30 uur ds. C. Hoek H. PootGezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder bezoekers.Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
28-jun 9.30 uur ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder bezoekers.Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
Juli
5-jul 9.30 uur ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Max. 100 man. Ook live te volgen via kerkomroep en YouTube.
12-jul 9.30 uur dhr. M. de Jager, Groningen Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Max. 100 man. Ook live te volgen via kerkomroep en YouTube.
19-jul 9.30 uur ds. H. Poot Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Max. 100 man. Ook live te volgen via kerkomroep en YouTube.
26-jul 9.30 uur ds. H. Marchand, Groningen Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Max. 100 man. Ook live te volgen via kerkomroep en YouTube.