Hervormde gemeente Onderdendam

Datum Aanvang Predikant Bijzonderheden
Januari
3-jan 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
3-jan 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
10-jan 9.30 uur Ds. J.F. Tanghé, Sellingen Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
10-jan 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
17-jan 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
17-jan 19.00 uur Dhr. L. Blees, Wouterswoude Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Publiek tot 30 personen op reservering via Kerktijd.nl. Verder live te volgen via kerkomroep en YouTube.
24-jan 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
24-jan 19.00 uur Ds. M. Krooneman, Noordhorn Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
31-jan 9.30 uur Ds. J.F. Mol, Nijega Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
31-jan 19.00 uur Ds. G.W. van Wingerden, Stedum Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
Februari
7-feb 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
7-feb 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
14-feb 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
14-feb 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
21-feb 9.30 uur Ds. J. Tiggelaar, Nieuwleusen Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
21-feb 19.00 uur Dhr. M. van Heijningen, Dorkwerd Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.