Hervormde gemeente Onderdendam

Datum Aanvang Predikant Bijzonderheden
Juni
6-jun 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum. Groep A. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
6-jun 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
13-jun 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum Groep B. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
13-jun 19.00 uur Ds. M. Krooneman, Noordhorn Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
20-jun 9.30 uur Ds. H. Bakhuis, Hoogeveen Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum Groep A. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
20-jun 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum met 30 bezoekers. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
27-jun 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum. Viering Heilig Avondmaal. Groep B. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
27-jun 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Viering Heilig Avondmaal. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
Juli
4-jul 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum Groep A. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
4-jul 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.