Hervormde gemeente Onderdendam

Datum Aanvang Predikant Bijzonderheden
Oktober
18-okt 9.30 uur Ds. H. Bakhuis, Hoogeveen Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
18-okt 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
25-okt 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
25-okt 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
November
1-nov 9.30 uur Dhr. L. Blees, Damwoude Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
1-nov 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
4-nov 19.30 uur Ds. C. Hoek Dankdag. Gezamenlijke avonddienst in Onderdendam zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
8-nov 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
8-nov 19.00 uur Ds. G.W. van Wingerden, Stedum Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
15-nov 9.30 uur ds. J.F. Tanghé , Sellingen Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
15-nov 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
22-nov 9.30 uur ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtendienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
22-nov 19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum zonder publiek. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.