Hervormde gemeente Onderdendam

Datum Aanvang Predikant Bijzonderheden
September
5-sep 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum.Groep B. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
5-sep19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
12-sep 9.30 uur Ds. J.F. Mol, Opeinde Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum Groep A. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
12-sep19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Voorbereiding Viering Heilig Avondmaal. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
19-sep 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum. Viering Heilig Avondmaal. Groep B. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
19-sep19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Viering Heilig Avondmaal en dankzegging. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
26-sep 9.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke ochtenddienst in Bedum Groep A. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
26-sep19.00 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke avonddienst in Bedum. Live te volgen via kerkomroep en YouTube.
Oktober
3-okt19.00 uur Dr. J. Hoek, Veenendaal Avonddienst in Onderdendam. Israëlzondag.
10-okt14.30 uur Ds. C. Hoek Gezamenlijke middagdienst in Onderdendam. Jeugddienst.
17-okt19.00 uur Ds. J.F. Tanghé, Sellingen Avonddienst in Onderdendam.
24-okt19.00 uur Ds. M. Krooneman, Noordhorn Avonddienst in Onderdendam.
31-okt19.00 uur Ds. C. Hoek Avonddienst in Onderdendam.